Enllaç

http://www.publico.es/461947/un-inmigrante-irregular-con-cancer-pagara-3-517-euros-por-un-tratamiento-de-radioterapia

Adéu a la Sanitat Pública

A pesar de que la notícia de Público parle dels immigrants, la veritat és que no només ells, sinó també els espanyols, que no estiguen d’alta en la seguretat social (la qual cosa és molt fàcil amb la falta de treball que tenim actualment), hauran de pagar aquests preus prohibitius. La realitat és que les persones que es troben en la necessitat no podran pagar aquests serveis, i hauran de quedar-se a casa a morir-se tranquil·lament (ironia). La llei és de Castella la Mancha, però resulta previsible que no tardarà en estendre’s a la resta de l’Estat. Estem arribant a una situació realment dolenta, i el pitjor és que aquest tipus de notícies no reben suficient difusió (no l’he trobat en la capçalera d’El Pais, i molt menys en els periòdics de la dreta).

Hauríem d’assistir a manifestacions multitudinàries denunciant aquest robatori a mà armada dels serveis públics, però tristament aquesta notícia només apareix en un periòdic que només té edició digital, i en ple mes d’agost (no és casualitat, perquè en política res és casualitat, com sabia molt bé Maquiavel).

 

http://imagenes.publico.es/resources/archivos/2013/8/8/1375980625290Resolucion-CLM.pdf

Enllaç

PP i PSOE implicats en l’accident de Santiago

http://www.publico.es/461951/pp-y-psoe-evitan-aludir-a-una-comision-que-investigue-el-accidente

El PP i el PSOE estan directament implicats en el terrible accident de tren de Santiago. Independentment de la imprudència o l’error humà, el tren és un mitjà de transport que pot garantir un alt grau de seguretat. Però aquesta desapareix entre les retallades i la corrupció política, en la qual interessa més donar contractes a amics que invertir en seguretat i en un servei realment públic.

http://cgt.org.es/noticias-cgt/notas-de-prensa/accidente-ferroviario-de-santiago-%C2%BFquienes-son-los-verdaderos-responsab